Totaalservice

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Vanzelfsprekend helpen wij u graag bij herstel van schade. Zoals altijd brengt u uw auto naar onze garage, u krijgt van ons direct vervangend vervoer, en wij handelen alles voor u af.

Om de schade aan uw auto zo goed mogelijk te herstellen, werken wij samen met twee autoschadeherstelbedrijven. Beide bedrijven zijn FOCWA gecertificeerd, dus werken volgens kwalitatief hoge eisen. Om een indruk te krijgen van deze bedrijven kijkt u op hun website.

ASN Autoschade Van Veen Leiden
Van Veen Autoschade
Autoschade Waddinxveen

Vervangend vervoer

Tegen een zeer gering tarief kunt u tijdens het maken van een afspraak voor autoreparatie, één van onze leenauto’s reserveren. Wij lenen nieuwe auto’s uit die WA Casco verzekerd zijn met een laag eigen risico.

Autobedrijf Rooijakkers

Verzekering

VDK

Opdat u altijd scherp verzekerd bent, werken wij samen met VDK assurantiën. Zij verzorgen voor u een offerte op maat. VDK vergelijkt uw gegevens met wel 60 verzekeringsmaatschappijen. Zodoende kan VDK bepalen welke verzekering voor u het beste en voordeligste is.

Bel snel naar 070-3691014 en geef onze dealercode 060 door voor extra korting!

Financiering

Het financieren van een auto is een veel voorkomende aangelegenheid op dit moment. Aangezien er een hoop verandert in deze markt en wij scherp willen blijven, besteden wij de financiering graag uit aan experts. Dealer Totaal Concept (DTC) is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van financieren. DTC werkt nauw samen met meer dan 15 verschillende aanbieders. Op deze manier kunnen zij altijd een scherpe offerte doen. DTC kan alle kredietvormen aanbieden én heeft de aantrekkelijkste verzekeringsvoorwaarden in huis.

Lease

Mobility Service

De Lease markt willen wij graag van dienst zijn door leaseauto’s te leveren en te onderhouden.

Voor het kiezen van een leasevorm en het berekenen van een leaseprijs schakelen wij altijd de expertise in van een leasemaatschappij. Wij hebben gekozen voor een nauwe samenwerking met Mobility Service, dat scherpe tarieven, snelle service, en maatwerk biedt. Laat u verrassen door hun klantvriendelijkheid en bekijk de website.