BOVAG Logo

Werkplaats

Autobedrijf Rooijakkers is al sinds 1990 een BOVAG-erkende garage. Al meer dan 30 jaar staat ons autobedrijf garant voor kwaliteit en service. Wij verrichten APK-keuringen, doen onderhoud en reparaties aan zowel benzine- als dieselvoertuigen, en beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur voor alle merken auto’s.

Autobedrijf Rooijakkers beschikt over een goed opgeleid technisch team. In onze modern uitgeruste werkplaats beschikken vakbekwame monteurs over alle benodigde apparatuur. Dit betekent dat er naast algemeen en specialistisch handgereedschap ook diverse elektronische testapparatuur aanwezig is. In 2020 hebben wij onze werkplaats uitgebreid met maar liefst 250m². Door deze uitbreiding hebben wij ons bruggenaantal verhoogd van 6 naar 11 stuks. Dit zorgt voor een optimale flexibiliteit in onze werkplaats.

De werkplaats is voorzien van een remmentest- en diagnosebank. Hiermee kunnen wij de verplichte remmentest voor de APK uitvoeren en een goede diagnose stellen v.w.b. de conditie van de remmen van uw auto. Door de uitgebreide versie van deze remmentestbank kunnen wij ook 4×4 aangedreven auto’s testen, evenals auto’s die voorzien zijn van een elektronische handrem.

Ook voor service aan het aircosysteem van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om het reguliere onderhoud, het opnieuw vullen van het aircosysteem, of het opsporen van lekkages, het vormt geen probleem voor onze ervaren monteurs. Te allen tijde nemen wij contact met u op om de mankementen aan uw auto, en de daaruit voortkomende reparatiekosten, met u door te nemen.

Openingstijden werkplaats

Dag Openingstijden
Maandag 08.00 - 17.00
Dinsdag 08.00 - 17.00
Woensdag 08.00 - 17.00
Donderdag 08.00 - 17.00
Vrijdag 08.00 - 17.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Of bel voor een afspraak:

070 514 02 43

Werkplaatsafspraak maken

Gebruik onderstaand formulier om een werkplaatsafspraak te maken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te bevestigen of om een andere datum en/of ander tijdstip voor te stellen.